Rreth Nesh
Historiku
Historiku Ecomat shpk është një kompani e themeluar prej vitesh dhe që operon në fushën e tregëtisë për materiale ekologjike ndërtimi, elektrike, hidraulike, vegla pune profesionale, punime gipsi, bojra materiale izoluese , dyer, etj. Synimi i kompanisë është plotësimi i kërkesave dhe qëllimeve të konsumatorëve me produkte cilësore, me kosto minimale. Tek Ecomat ju do të gjeni gjithcka që ju nevojitet për shtëpinë tuaj dhe për punët e përditshme. Ne tre katet e dyqanit do të gjeni pajisje dhe materiale të dobishme që ju kompletojnë me vegla profesionale deri në aksesorët e vegjël nga kompani botrore si, Bosch, Dierre, Giollui, Durostick, Sika, Skil. Me një gamë të gjerë produktesh nga markat më prestigjoze në fushën e ndërtimit, Ecomat është një biznes elitar, i besueshëm dhe kjo realizohet nëpërmjet gërshetimit të garancisë, cilësisë së produkteve dhe përkushtimit. Përvoja e ka mësuar si të plotësojë me korrektësi të gjitha kërkesat e konsumatorëve dhe këtë e vërteton feedback-u pozitiv i klientëve.
Products