Rreth Nesh
Misioni
Misioni
 Tek kompania Ecomat shpk ju do të gjeni një gamë të gjërë materialesh ekologjike ndërtimi duke plotësuar të gjitha nevojat tuaja. Ecomat ju sjell në Shqipëri firmat më të njohura ndërkombëtare dhe produkte të cilat mbajnë vulën e cilësisë dhe garancinë e Komunitetit Europian.
•    Vegla pune (Borch)
•    Punime gipsi (Knauf)
•    Bojra greke (Vitex, Giolli)
•    Produkte izoluese (Sika, Ardex, Durostik)
•    Shkalle alumini, profesionale, familjare (Elkop)
•    Materiale hidraulike greke (Interplast)
•    Dyer te brendshme,  te jashtme (Dierre)
•    Materiale te imta (upa, vida, sisteme fiksimi) (Fischer)
•    Materiale elektrike (ABB)
Products